Billedserier

Forårsopvisning 2022
Der er et yndigt land.... Sådan starter vores nationalsang og sådan starter vores forårsopvisning også! Endelig kom dagen. Efter to års ventetid, kunne vi endelig gå på gulvet. 383 gymnaster, 170 efterskole elever fra Staby Efterskole, 680 gæster og en masse frivillige hænder! Dagen stod på spænding, glæde, fede serier, seje spring og smukke øjeblikke! Ta' et kig igennem de mange flotte billeder! Et stort tak skal lyde til fotograf Anders Trærup. Vi startede med "Der er et yndigt land" og slutter sæson 2021-2022 af med "Der er et fantastisk fællesskab, blandt frivillige, gymnaster og lokale ildsjæle fra MGU. Gymnastik"!
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Junior mix - OBS: opstart i uge 40


7. - 9. kl. junior mix - Mandag fra 19:30 - 21:00 i HAL A

Har Du lyst til at komme i hallen og hygge dig med idræt og vennerne. Der er mulighed for at lave gymnastik, spille fodbold, badminton, bordtennis, høvdingebold, volley, håndbold osv. Det handler om at få lov til at lege med idrætterne mere end at træne specifikke elementer i en idræt.

Vi er aktive og deltager i fællesskabet. Dvs ingen mobil. Man kommer og er med fra start til slut. Men man er selv med til at bestemme, hvad man laver - selvfølgelig i fællesskab med de andre på holdet. Der er plads til flere forskellige aktiviteter på en gang i hal A.

Vi laver et par fællesspisninger og evt. andre sociale arrangementer i løbet af året.

Pris: 600.-

Trænere: Charlotte Egede Frost og Tina Frederiksen

Kontaktperson fra bestyrelsen:  Birgitte

Tilmelding til JuniorMix her

Skal du med på morgenholdet også?

JuniorMix i sæson 22/23 er en udbygning af morgentræningsholdet, som kørte i foråret, og som genopstår med fire morgentræninger i uge 40, 41, 42 og 43. Læs mere om morgentræning i Mejrupgruppen på Facebook.

Tilmelding til morgentræning her >
Mejrup Gymnastik  |   Elkjærvej 26, Mejrup  |   7500  Holstebro  |     |   @