Billedserier

Forårsopvisning 2022
Der er et yndigt land.... Sådan starter vores nationalsang og sådan starter vores forårsopvisning også! Endelig kom dagen. Efter to års ventetid, kunne vi endelig gå på gulvet. 383 gymnaster, 170 efterskole elever fra Staby Efterskole, 680 gæster og en masse frivillige hænder! Dagen stod på spænding, glæde, fede serier, seje spring og smukke øjeblikke! Ta' et kig igennem de mange flotte billeder! Et stort tak skal lyde til fotograf Anders Trærup. Vi startede med "Der er et yndigt land" og slutter sæson 2021-2022 af med "Der er et fantastisk fællesskab, blandt frivillige, gymnaster og lokale ildsjæle fra MGU. Gymnastik"!
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Dancefit


18 +

Pris: 600.- for hele sæsonen. Kontaktperson fra bestyrelsen: Jeanette

Torsdag fra kl. 19:30 - 20:30 HAL A

DANCEFIT HOLDET!

Dancefit er for alle kvinder der gerne vil bevæge sig rytmisk til god musik og have det sjovt og festligt samtidig med at vi får brugt hele kroppen og får sved på panden.

Timen er en god blanding og bygger på det bedste fra dans, aerobic, rytmisk gymnastik og fitness hvor forskellig nemme dansetrin sættes sammen til små koreografier. Det er helkropstræning med både puls, styrke og en masse positiv energi.

Niveauet er tilpasset så både begyndere og øvede kan være med. Det gælder bare om at prøve sig frem og have det sjovt.

Holdet er uden opvisning, så frygt ikke men kom glad!
Mejrup Gymnastik  |   Elkjærvej 26, Mejrup  |   7500  Holstebro  |     |   @