Billedserier

Opstartsdag for instruktører, hjælpeinstruktører og føl!
I år har bestyrelsen valgt, at afholde en fælles opstartsdag for alle instruktører, hjælpeinstruktører og føl. Vi startede dagen med et oplæg om "den gode træning", hvor Kasper fra DGI fortalt om, hvordan vi som instruktører, hjælpeinstruktører og føl, kunne gøre træningen så sjovt som muligt og på samme tid lære en masse fra os! I to timer kunne vi prøve forskellige aktiviteter af på hinanden, og vi kan love jer for, at instruktører også kan svede og grine meget højt! Herefter blev der serveret pizza og samtalerne om dagens aktiviteter kunne flyde ud i lokalet og blive til en masse nye idéer! Både vores "gamle" instruktører og vores nye hjælpeinstruktører har efter opstartsdagen fået en masse med i bagagen og vi glæder os utrolig meget til at komme i hallerne igen i næste uge, hvor vi godt tør love, at der skal prøves en masse nyt af! Men som altid i MGU GYMNASTIK, så fortsætter vi DEN GODE TRÆNING hvor glæde står højest på listen!
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Dancefit


18 +

Pris: 600.- for hele sæsonen.


Kontaktperson fra bestyrelsen: Tina

Torsdag fra kl. 19:30 - 20:30

DANCEFIT HOLDET!

Dancefit er for alle kvinder der gerne vil bevæge sig rytmisk til god musik og have det sjovt og festligt samtidig med at vi får brugt hele kroppen og får sved på panden.

Timen er en god blanding og bygger på det bedste fra dans, aerobic, rytmisk gymnastik og fitness hvor forskellig nemme dansetrin sættes sammen til små koreografier. Det er helkropstræning med både puls, styrke og en masse positiv energi.

Niveauet er tilpasset så både begyndere og øvede kan være med. Det gælder bare om at prøve sig frem og have det sjovt.

Holdet er uden opvisning, så frygt ikke men kom glad!

OPSTART D. 23/9 !

Kirstine G. Frederiksen

Instruktør.

Tlf:
Mejrup Gymnastik  |   Elkjærvej 26, Mejrup  |   7500  Holstebro  |     |   @