Billedserier

Forårsopvisning 2022
Der er et yndigt land.... Sådan starter vores nationalsang og sådan starter vores forårsopvisning også! Endelig kom dagen. Efter to års ventetid, kunne vi endelig gå på gulvet. 383 gymnaster, 170 efterskole elever fra Staby Efterskole, 680 gæster og en masse frivillige hænder! Dagen stod på spænding, glæde, fede serier, seje spring og smukke øjeblikke! Ta' et kig igennem de mange flotte billeder! Et stort tak skal lyde til fotograf Anders Trærup. Vi startede med "Der er et yndigt land" og slutter sæson 2021-2022 af med "Der er et fantastisk fællesskab, blandt frivillige, gymnaster og lokale ildsjæle fra MGU. Gymnastik"!
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Mor, far og tumling. TIRSDAG.


3 - 4 år.

Pris: 550.- (Inkl. opvisningstøj.) > (Prisen er for et barn og en forældre.) Kontaktperson fra bestyrelsen: Stine

Tirsdag fra 16:30-17:30 MULTIHALLEN

Her er holdet for dig, der nu er så stor at du skal gå til tumling gymnastik og næsten kan undvære mor eller far, men ikke helt.Vi skal lave en masse gymnastik og øve os i at hoppe, løbe, danse, trille, rulle, lave kolbøtter og lave de sejeste spring. Kender du fx blyantshoppet?  

Vi forventer at mor/far er med til aktiviteterne og møder op omklædte sammen med dig – så i er klar til at få sved på panden og varmen i kroppen.

Forældrene vil få tildelt små ansvarsområder som fx bemanding af stationer ved spring og til hjælp med aftørring af alle redskaber i slutningen af træning, men vi hjælper selvfølgelig alle hinanden og alt bliver selvfølgelig med vejledning fra os.Vi glæder os helt vildt til at se jer!


Mejrup Gymnastik  |   Elkjærvej 26, Mejrup  |   7500  Holstebro  |     |   @