Billedserier

Opstartsdag for instruktører, hjælpeinstruktører og føl!
I år har bestyrelsen valgt, at afholde en fælles opstartsdag for alle instruktører, hjælpeinstruktører og føl. Vi startede dagen med et oplæg om "den gode træning", hvor Kasper fra DGI fortalt om, hvordan vi som instruktører, hjælpeinstruktører og føl, kunne gøre træningen så sjovt som muligt og på samme tid lære en masse fra os! I to timer kunne vi prøve forskellige aktiviteter af på hinanden, og vi kan love jer for, at instruktører også kan svede og grine meget højt! Herefter blev der serveret pizza og samtalerne om dagens aktiviteter kunne flyde ud i lokalet og blive til en masse nye idéer! Både vores "gamle" instruktører og vores nye hjælpeinstruktører har efter opstartsdagen fået en masse med i bagagen og vi glæder os utrolig meget til at komme i hallerne igen i næste uge, hvor vi godt tør love, at der skal prøves en masse nyt af! Men som altid i MGU GYMNASTIK, så fortsætter vi DEN GODE TRÆNING hvor glæde står højest på listen!
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Mor, far, tumling. TORSDAG.


3 - 4 år.

Pris: 550.- (Inkl. opvisningstøj.)
> (Prisen er for et barn og en forældre.)

Kontaktperson fra bestyrelsen: Birgitte

Torsdag fra 16:00-17:00

Her er holdet for dig, der nu er så stor at du skal gå til tumling gymnastik og næsten kan undvære mor eller far, men ikke helt.Vi skal lave en masse gymnastik og øve os i at hoppe, løbe, danse, trille, rulle, lave kolbøtter og lave de sejeste spring. Kender du fx blyantshoppet?  

Vi forventer at mor/far er med til aktiviteterne og møder op omklædte sammen med dig – så i er klar til at få sved på panden og varmen i kroppen.

Forældrene vil få tildelt små ansvarsområder som fx bemanding af stationer ved spring og til hjælp med aftørring af alle redskaber i slutningen af træning, men vi hjælper selvfølgelig alle hinanden og alt bliver selvfølgelig med vejledning fra os.Vi glæder os helt vildt til at se jer!


Sarah Godballe

Instruktør.

Tlf: 25 39 33 34

Betina Meklenborg

Instruktør.

Tlf: 22 48 08 84
Mejrup Gymnastik  |   Elkjærvej 26, Mejrup  |   7500  Holstebro  |     |   @