Billedserier

Opstartsdag for instruktører, hjælpeinstruktører og føl!
I år har bestyrelsen valgt, at afholde en fælles opstartsdag for alle instruktører, hjælpeinstruktører og føl. Vi startede dagen med et oplæg om "den gode træning", hvor Kasper fra DGI fortalt om, hvordan vi som instruktører, hjælpeinstruktører og føl, kunne gøre træningen så sjovt som muligt og på samme tid lære en masse fra os! I to timer kunne vi prøve forskellige aktiviteter af på hinanden, og vi kan love jer for, at instruktører også kan svede og grine meget højt! Herefter blev der serveret pizza og samtalerne om dagens aktiviteter kunne flyde ud i lokalet og blive til en masse nye idéer! Både vores "gamle" instruktører og vores nye hjælpeinstruktører har efter opstartsdagen fået en masse med i bagagen og vi glæder os utrolig meget til at komme i hallerne igen i næste uge, hvor vi godt tør love, at der skal prøves en masse nyt af! Men som altid i MGU GYMNASTIK, så fortsætter vi DEN GODE TRÆNING hvor glæde står højest på listen!
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Gymnastik i Mejrup


Vision, mission og værdier!

Vision Mejrup Gymnastik

Vi vil være den foretrukne udbyder af gymnastik i lokalområdetMission Mejrup Gymnastik

Vi skaber gode relationer og trivsel i det lokale fællesskab med vores engagerede instruktører samt en bred vifte af hold.

Engagementet udspringer af muligheden for at kombinere god læring samt glæden ved gymnastikken.Mejrup Gymnastiks værdier

Respekt, udvikling, samarbejde og engagement.Velkommen i Mejrup Gymnastik!
Mejrup Gymnastik  |   Elkjærvej 26, Mejrup  |   7500  Holstebro  |     |   @